Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Een smakelijke, feestelijke risotto die in dezelfde pan kan worden gekookt en op tafel kan worden geserveerd. Gemaakt in de gietijzeren ronde braadpan.
Knapperige bijna gouden honeycomb gecombineerd met een eigengemaakte salted vanilla caramel. Meer heb je niet nodig. Gemaakt op de rechthoekige bakplaat.
De knolselder; knoestig uiterlijk met een zoete nootachtige smaak met een vleugje selderij. Perfect voor een stoofpotje gemaakt in de Provençaalse sauteerpan.
Varkensschouder is een mooi gemarmerd stuk vlees, dat bij een langzame garing het beste tot zijn recht komt. Heerlijk met prei en kastanje champignons.
De drop scones, ook wel schotse pannenkoekjes genoemd, zijn onmisbaar bij de high tea van Queen Elizabeth. Dit recept is gemaakt met de pannenkoekenpan.
De combinatie van appel met citroen en tijm heeft iets magisch. Dit op een bedje van bladerdeeg, gemaakt in de vierkante braadslede met anti-aanbaklaag.
Deze versie van de marmercake is net anders maar even heerlijk. De zoute karamel vervangt de vanille waardoor de cake een zoetere, intense karamelsmaak krijgt.
Het Franse gebakje met een twist van chocolade. In combinatie met de peer en karamel is dit een echte traktatie. Gemaakt in de rechthoekige ovenschaal.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.