Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
404 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Geroosterde tomatensoep met makreel
Deze soep is gemaakt door zoete, rijpe tomaten te roosteren met knoflook, tijm en olijfolie. De gietijzeren braadpan is hiervoor ideaal.
Image without a name
RECEPT
Stoofpotje van knolselder en prei
De knolselder; knoestig uiterlijk met een zoete nootachtige smaak met een vleugje selderij. Perfect voor een stoofpotje gemaakt in de Provençaalse sauteerpan.
Image without a name
RECEPT
Chocolade lava cake met karamel zeezout
Een klassieker maar altijd een favoriet, zeker met een flinke dosis karamel zeezout. Gemaakt in onze ramekins.
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekins Set van 2 in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Mac and cheese met krab
Mac and cheese is een heerlijk comfort food gerecht. Combineer hem met wat noordzee krab en smullen maar. Gemaakt in de rechthoekige ovenschaal 26 cm.
Image without a name
RECEPT
Langzaam gegaarde procureur
Varkensschouder is een mooi gemarmerd stuk vlees, dat bij een langzame garing het beste tot zijn recht komt. Heerlijk met prei en kastanje champignons.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Drop Scones met pruimen en honing
De drop scones, ook wel schotse pannenkoekjes genoemd, zijn onmisbaar bij de high tea van Queen Elizabeth. Dit recept is gemaakt met de pannenkoekenpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Bladerdeegtaart met appel, citroen en tijm
De combinatie van appel met citroen en tijm heeft iets magisch. Dit op een bedje van bladerdeeg, gemaakt in de vierkante braadslede met anti-aanbaklaag.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Marmercake met caramel en chocolade ganache
Deze versie van de marmercake is net anders maar even heerlijk. De zoute karamel vervangt de vanille waardoor de cake een zoetere, intense karamelsmaak krijgt.
Image without a name
RECEPT
Clafoutis met chocolade met peer en karamelsaus
Het Franse gebakje met een twist van chocolade. In combinatie met de peer en karamel is dit een echte traktatie. Gemaakt in de rechthoekige ovenschaal.
Image without a name
RECEPT
Warme chocolademelk met dulce de leche
Warme chocolademelk is altijd een goed idee. Een paar druppels dulce de leche en een heerlijk zandkoekje op de rand maken het een echte verwennerij.
Image without a name
RECEPT
Sterrenkoekjes
Deze heerlijke zoete sterrenkoekjes van zanddeeg zijn makkelijk om te bakken en leuk om te gebruiken als versiering van nagerechtjes of warme chocomel.
Image without a name
RECEPT
Varkenshaasje met spek en succotash
Heerlijke malse varkenshaas op een bedje van limabonen, mais, okra en pompoen. Een kleurrijke maaltijd gemaakt in de campagnard met glazen deksel.