![Sandwiches met Truffelmayonaise](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw19b81ce7/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000001960_001.jpg)
- Brood & Granen
Ingrediёnten
- 5 grote vrije-uitloop eieren, op kamertemperatuur
- 3 eetlepels (45 ml) truffelmayonaise
- Zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak
- Gesneden brood dat jij lekker vindt
- Kropsla
- Bosbessen, komkommerstukjes en kiwi, om te serveren
-
Bereidingswijze
-
1Plaats een kleine pan water op het fornuis en breng aan de kook. Laat de eieren voorzichtig in het water zakken en kook 7 minuten lang.
-
2Haal de eieren uit het water en doe ze in een kom met ijswater. Als de eieren zijn afgekoeld, pel je ze en hak je 4 van de eieren fijn. Doe de eieren in een kom met de mayonaise en breng op smaak.
-
3Zet de sandwich in elkaar met de eimayonaise.
-
4Halveer je extra eitje en plaats het in het midden van elke sandwich, voeg kropsla toe en snijd het broodje doormidden.
-
5Serveer in jouw Le Creuset On The Go Lunchbox met bosbessen, komkommerstukjes en kiwi.