422 results
RECEPT
Bladerdeegtaart met appel, citroen en tijm
De combinatie van appel met citroen en tijm heeft iets magisch. Dit op een bedje van bladerdeeg, gemaakt in de vierkante braadslede met anti-aanbaklaag.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Marmercake met caramel en chocolade ganache
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Binnen 2 uur
RECEPT
Marmercake met caramel en chocolade ganache
Deze versie van de marmercake is net anders maar even heerlijk. De zoute karamel vervangt de vanille waardoor de cake een zoetere, intense karamelsmaak krijgt.
RECEPT
Clafoutis met chocolade met peer en karamelsaus
Het Franse gebakje met een twist van chocolade. In combinatie met de peer en karamel is dit een echte traktatie. Gemaakt in de rechthoekige ovenschaal.
RECEPT
Warme chocolademelk met dulce de leche
Warme chocolademelk is altijd een goed idee. Een paar druppels dulce de leche en een heerlijk zandkoekje op de rand maken het een echte verwennerij.
RECEPT
Sterrenkoekjes
Deze heerlijke zoete sterrenkoekjes van zanddeeg zijn makkelijk om te bakken en leuk om te gebruiken als versiering van nagerechtjes of warme chocomel.
RECEPT
Varkenshaasje met spek en succotash
Heerlijke malse varkenshaas op een bedje van limabonen, mais, okra en pompoen. Een kleurrijke maaltijd gemaakt in de campagnard met glazen deksel.
RECEPT
Kip Tetrazzini
Heerlijke pasta pulled chicken uit de oven, zodat de bovenste laag kaas lekker krokant wordt. Gemaakt in de campagnard met glazen deksel.
RECEPT
Ricotta gehaktballetjes ovenschotel
De italiaanse gehaktballen in tomatensaus met een cheesy twist! Gemaakt in de campagnard met glazen deksel en genoeg voor 4 personen.
RECEPT
Avocado Carpaccio met gemarineerde kruiden & citroen geitenkaas
Het romige van avocado gecombineerd met de kruidige geitenkaas = the ultimate creamy
comfort food. Je kan variëren in de kruiden, afhankelijk van wat je in je kruidentuin hebt
staan of wat op voorraad is in de winkel. Vergeet niet om de geitenkaas een dag van tevoren
te marineren.