422 results
RECEPT
Garnalensalade in Niçoise-stijl
Wie houdt er niet van een klassieke Niçoise? Dit recept is een knipoog naar het iconische gerecht met de toevoeging van koraalroze gebakken garnalen om het geheel naar een hoger niveau te tillen.
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtbord in Aardewerk
RECEPT
Tomaten-bouillabaisse met geplette basilicum
Dit is een traditioneel gerecht dat met minimale inspanning eer doet aan de rijkdom van de oceaan. Door de garnalen en calamares of vis apart in de pan te bakken, wordt het resultaat van malse zeevruchten gegarandeerd, maar door uw mosselen vooraf in dezelfde braadpan te stomen, verliest u ook niets van...
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtkom in Aardewerk
RECEPT
Tarte Tropézienne
De bereiding van dit recept, geïnspireerd op de klassieke briochetaart, kost minder tijd dan het origineel, maar doet geen concessies aan de luchtige lichte textuur of de onweerstaanbare smaak!
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Omgekeerde pruimentaart
Deze taart wordt gegarandeerd een favoriet binnen uw huishouden en is een geweldige manier om een overschot aan pruimen te gebruiken.
WIJ GEBRUIKTEN
Cakevorm Vierkant
RECEPT
In crémant gepocheerde perziken met bruine suiker
Een speciale traktatie voor elke gelegenheid! Vlezige perziken gepocheerd in met vanille doordrenkte crémant, geserveerd met opgeklopte crème fraîche of yoghurt met een mengsel van mascarpone (ongeveer 23,5 gr) en slagroom (ongeveer 46,5 gr).
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Zondagmorgencrêpes met aardbeien en room
Deze met bessen gevulde crêpes zijn heel eenvoudig te bereiden met onze pannenkoekpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag en vormen het perfecte brunchgerecht.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Korstloze custardtaart met een laagje gebarsten karamel
Een nieuwe variatie van de traditionele crème brûlée. Deze romige custardtaart met een laagje gebroken karamel is de ultieme traktatie.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
RECEPT
In de oven gepocheerde citruszalm met witte wijn en honing
Eenvoudig en smaakvol: deze in de oven gepocheerde zalm is het lekkerst met een frisse kruidensalade en knapperig stokbrood. Dien het gerecht aan tafel op vanuit de Signature Ondiepe braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Abrikozen-energieballen
Deze abrikozen-energieballen zitten vol gezonde ingrediënten: grijp er een als je een snelle oppepper nodig hebt.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Geroosterde bloemkoolsoep
Heerlijk romige bloemkoolsoep is een opbeurende favoriet. Garneer met schijfjes radijs en eetbare bloemen voor de finishing touch.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in RVS met Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Lauwe groentesalade met citroen
Kwaliteitsproducten maken het verschil in deze groenterijke salade.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Kleurrijke wortels met geitenkaas
Het perfecte voorgerecht om te bereiden in ons Ovale Mini-Braadpannetje van aardewerk.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan Ovaal in Aardewerk