Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Soms heb ik zin in een knapperige taart met textuur, zoals deze met rösti en een boterachtige garnering van geraspte knolselderij. De smaken verwarmen je, met de ronde zoetheid van nootmuskaat, custardachtige limabonen, geroosterde walnoten, de mineralen van boerenkool en een scherpe scheut ciderazijn. Als u zin hebt in een echt stevige maaltijd, kunt u dit gerecht zelfs met wat aardappelpuree opdienen. – Anna Jones
Schrik niet van de hoeveelheid knoflook in dit gerecht: het is meer dan u nodig hebt, maar het blijft maandenlang goed in de koelkast, en als u alle kruidnagels hebt gebruikt, kan de milde olie eenvoudig worden toegevoegd aan pasta's, pizza's en dressings. Ik gebruik graag een gietijzeren pan; dat zorgt voor een mooie gelijkmatige warmte. Als u wilde knoflook (ook wel daslook) bij de hand hebt, vervang dan de gekonfijte knoflook en spinazie met een paar handenvol blaadjes wilde knoflook en laat deze krimpen zoals u bij spinazie zou doen. – Anna Jones
Het op deze manier bereiden van groenten (in de pan roosteren) wordt veel gebruikt in restaurantkeukens, maar het kan ook makkelijk bij u thuis. U bereidt de groenten voor in de pan door ze licht te bakken, hier krijgen ze wat kleur en textuur van, vervolgens zet u ze in de oven om door te koken; op de kookplaat krijgen ze wat directe warmte en worden ze dichtgeschroeid, gevolgd door de mildere, gelijkmatigere warmte van de oven. Ik voeg graag azijn toe als ik groenten kook en de azijn wordt hier in evenwicht gehouden door de zoetheid van de bloemkool, saffraan en pijnboompitten. Dit recept is geïnspireerd op de briljante kok Lola DeMille. – Anna Jones
“Als ik honger heb, ongeduldig ben en niets in de koelkast heb, ga ik voor deze veganistische soep. Om dit recept snel te bereiden, is het soort pan dat u gebruikt van belang. Met een kleine, diepe steelpan duurt het langer voordat de soep gaat sudderen, dus ik raad een diepe, brede pan aan; gietijzer is ideaal. Als u geen lente-uitjes in huis hebt, is een gewone ui ook prima, maar misschien zult u de soep wat langer moeten koken.” – Anna Jones
Deze met gember verrijkte fool is lekker licht en zacht en heeft een aangenaam neon uiterlijk. Een ‘Fool’ heet zo omdat het eruitziet als veel werk, maar eigenlijk is het in een handomdraai gemaakt. Het houdt je als het ware voor de gek. Het is moeilijk om een dessert te bedenken dat ik liever eet. De rabarber geeft het een welkome scherpte en een felroze accent. Met veganistische room is het erg lastig om echt zachte pieken te kloppen, maar klop het gewoon zo veel als u kunt. – Anna Jones
Comfortfood op zijn best. Deze langzaam gegaarde runderragout met cheddar-kruidendumplings is hartig en vol van smaak, en perfect voor een heerlijke lunch met familie of vrienden.
Ruby chocolade is een vrij unieke cacaoboon die voorkomt in Brazilië en Ivoorkust. Wat het bijzonder maakt, is de mooie robijnroze kleur met een pittige, bijna besachtige witte chocoladesmaak. Gebruik ruby chocolade op Valentijnsdag voor de meest decadente mok vol liefde.
Een van de eenvoudigste en meest bevredigende lunches of diners die u uw familie of vrienden kunt voorschotelen. Door de gnocchi eerst in gebruinde boter te bakken, krijgt hij een krokante, goudbruine buitenkant en een luchtige, zachte binnenkant.
Een geliefd gerecht en de eenvoudigste manier om de brunch voor iedereen tegelijkertijd warm te kunnen opdienen! De beste tip voor dit gerecht is om de saus een dag van tevoren te bereiden en een nacht te laten staan zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen. Gewoon opwarmen voordat u de volgende dag eieren toevoegt om te pocheren.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.