- Groenten
Ingrediёnten
- 500 g regenboogwortels
- 1 tl rozemarijn, vers gesneden
- 4 el (60 ml) olijfolie
- 1-2 el frambozenazijn
- 120 g verse geitenkaas
- 1 el honing
- 1 tl tijmblaadjes
- Zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht). Was de wortels grondig, schil ze en snijd ze in de lengte doormidden of in vieren, afhankelijk van hun dikte. Snijd ze vervolgens in staafjes van 10 cm.
-
2Meng met zout, rozemarijn, olijfolie en frambozenazijn, verdeel over de vier Ovale Mini-Braadpannetjes van aardewerk en bak afgedekt ca. 15-20 minuten.
-
3Verkruimel de geitenkaas, bestrooi met de tijmblaadjes en besprenkel met honing. Verdeel over de kleine braadpannen en laat ca. 5 minuten zonder deksel koken, zodat de kaas opwarmt en een beetje smelt.
-
4Serveer met geroosterd stokbrood of ciabatta.