Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
In de oven gepocheerde citruszalm met witte wijn en honing
Eenvoudig en smaakvol: deze in de oven gepocheerde zalm is het lekkerst met een frisse kruidensalade en knapperig stokbrood. Dien het gerecht aan tafel op vanuit de Signature Ondiepe braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Abrikozen-energieballen
Deze abrikozen-energieballen zitten vol gezonde ingrediënten: grijp er een als je een snelle oppepper nodig hebt.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Geroosterde bloemkoolsoep
Heerlijk romige bloemkoolsoep is een opbeurende favoriet. Garneer met schijfjes radijs en eetbare bloemen voor de finishing touch.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in RVS met Deksel en Extra Handvat
Image without a name
RECEPT
Kleurrijke wortels met geitenkaas
Het perfecte voorgerecht om te bereiden in ons Ovale Mini-Braadpannetje van aardewerk.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan Ovaal in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Rode linzenpasta met spinaziesalade en wortelloof-pesto
Een overheerlijke en eenvoudige pasta, waarbij gebruik wordt gemaakt van wortelloof (het groen van de wortel) dat anders weggegooid zou worden.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Veganistische erwtendip
Deze snelle en eenvoudige dip kan tot 2 dagen van tevoren worden gemaakt en in de koelkast worden bewaard tot hij wordt opgediend. De dip is zowel veganistisch als veelzijdig!
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant Classic in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Groene smoothie
Een verfrissende en energieke groene smoothie, die u perfect kunt opdienen in glaswerk van Le Creuset.
Image without a name
RECEPT
Krokante muesli uit de pan
Maak uw eigen muesli als heerlijk tussendoortje of voor het ontbijt. Dit standaardrecept kan naar wens worden aangepast en worden geserveerd met yoghurt, verse bessen of ander fruit.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan in RVS met Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Koshari met kaneel en cherrytomaatjes
Dit onverschrokken gekruide rijst- en linzengerecht is meer dan de som der delen van de ingrediënten en komt (grotendeels) gewoon uit de voorraadkast. Het is gegarneerd met een kroon van knapperige krokante sjalotten, die een belangrijke dosis knapperigheid en contrast toevoegen als tegenwicht voor de zachte, geruststellende kant van het gerecht. In de pure Egyptische streetfood-vorm bevat het gerecht pasta, macaroni om precies te zijn, en vaak ook kikkererwten. Ik heb hier enkel rijst en linzen gebruikt om het eenvoudig te houden, maar u kunt een handvol macaroni aan de rijst of een uitgelekt blik kikkererwten toevoegen om het geheel wat authentieker te maken. – Anna Jones
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Krokante Tofu Pad Thai
Ik ben dol op Pad Thai. Ik weet dat het een voorspelbare keuze is, maar ik kan er op een menukaart niet omheen. Deze versie brengt alle dingen samen die ik er zo lekker aan vind: knapperige tofu, veel groente, een saus met veel tamarinde, geroosterde pinda's en knapperige ui, want naar mijn mening kan een Pad Thai niet zonder. – Anna Jones
WIJ GEBRUIKTEN
Diep Bord in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Galette van vijgen, tijm en geitenkaas
Deze galette, met een deeg van hazelnoot en een vulling van kappertjes en kruidige geitenkaas, is bij mij thuis een erg populair gerecht geworden dat ik maak als ik een zak vol paarse en jamachtige vijgen heb. Ik maak dit fraaie taartje met een paar stevige salades voor een zomerse lunch voor zes personen; met een kleine salade kunnen er vier personen van genieten. Door de vijgen te roosteren komt hun jamachtige aard tevoorschijn, dus u kunt ze hier licht onder- of overrijp gebruiken. – Anna Jones
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk