Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Carpaccio van bieten met burrata, gebakken rucola & gekaramelliseerde pistachenoten
Deze carpaccio van bieten, een variant op de klassieke amuse van rundvlees, geserveerd met romige burrata en aangevuld met pistachenoten, is perfect voor elke gelegenheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Tartelettes van filodeeg met coquilles, pasta en limoen-kokossaus.
Deze tartelettes van filodeeg gevuld met coquilles zijn perfect als voorgerecht of als bijgerecht en zullen zeker indruk maken op uw gasten.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Muffins
Image without a name
RECEPT
In de pan gebakken Lamsfilets
Een bekende favoriet. Maak een snel en heerlijk diner met deze sappige lamsfilets, gebakken in boter met verse kruiden.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Osso Buco van wortel met gremolata en witte bonenpuree
Deze malse wortelosso buco met witte bonenpuree is geïnspireerd op de klassieke Italiaanse stoofschotel en zit boordevol smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Dinerbord in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Melkijs van ananas en amandel met lavendelhoning
Haal alles uit de kast met dit lichte ananas-amandelmelkijs, besprenkeld met een geurige lavendelhoningsaus.
WIJ GEBRUIKTEN
Dinerbord in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Tarte Tatin met gekaramelliseerde rode ui en kastanjes
Deze taart is een heerlijke hartige optie zonder vlees om te serveren tijdens uw feestmaal. De omgekeerde handgrepen van de Tarte Tatinvorm maken het gemakkelijk om de taart om te draaien en uit de vorm te halen.
WIJ GEBRUIKTEN
Tarte Tatinvorm in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gevulde kalkoenborst met citrus-portglazuur
Geniet van de feestelijke smaken van het seizoen met dit elegante hoofdgerecht. Het glazuur van citrus en port geeft dit gerecht nog een diepere laag van smaken en is erg makkelijk te bereiden.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Vierkant in RVS
Image without a name
RECEPT
De Signature Cocktail met granaatappel en rozemarijn
Deze verfrissende granaatappel-rozemarijncocktail zal elk feest extra speciaal maken. Serveer in Le Creuset-glaswerk voor een feestelijke toast.
WIJ GEBRUIKTEN
Pop Bulle Opener SW-105
Image without a name
RECEPT
Feestelijke cookies
Vier de mooiste momenten met deze echt feestelijke koekjes, bedekt met zilveren sprenkels voor een extra vleugje sprankeling. Geweldig als eetbare cadeaus!
WIJ GEBRUIKTEN
Mengkom in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Gekruide geroosterde kip met ingelegde citroenen
Deze gekruide geroosterde kip is geïnspireerd op de geurige smaken van het Midden-Oosten en is perfect voor een uitgebreide lunch of diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Schenktuitjes
Image without a name
RECEPT
Omgekeerde Ananascake met Rum
Een vleugje tropische verwennerij. Dit gebakken dessert toont de veelzijdigheid van de 24 cm Chef’s Pan met versterkte anti-aanbaklaag en is binnen een uur klaar.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Schenktuitjes