404 results
RECEPT
Vegetarische Paella
Een heerlijk veelzijdige Spaanse Paella. Hier hebben we een heerlijke basis voor u gecreëerd om uw eigen smaken aan toe te voegen.
WIJ GEBRUIKTEN
Paellapan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Buddha bowl met geroosterde kerriebloemkool & flespompoen
Een Buddha Bowl is traditioneel een kleinere portie, geserveerd in een kom, die uit verschillende ingrediënten bestaat. Onze Buddha bowl is geïnspireerd op traditionele Indiase kruiden en vegetarische producten, waardoor hij gezond en boordevol smaak is.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
RECEPT
Tajine van traag gegaard Lamsvlees & Abrikozen
Dit langzaam gegaarde lamsvlees is genoemd naar het gerecht waarin het wordt gekookt, de tajine. De koepelvormige schaal laat de smaken zich ontwikkelen en zorgt voor heerlijk mals vlees. Serveer naast couscous om alle rijke saus op te nemen.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gumbo van Zoete Aardappel en Gerookte Paprika's
Onze Gumbo Soep is kleurrijk gemaakt met de toevoeging van een drie kleuren paprika. Dit gerecht is gebaseerd op de rokerige, diepe, volle smaken van een mix van kruiden die tijdens het koken langzaam in de zoete aardappel en bouillon trekken.
RECEPT
Thaise rode curry met Kip
Het perfecte gerecht om door het hele gezin van te genieten, onze Thaise Rode Kip Curry zit boordevol smaak en levendige kleuren. De zoete, zoute en zurige smaken worden allemaal verzacht door de toevoeging van romige, verkoelende kokosmelk.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Vietnamese Rainbow Rolls with Pinda Dipsaus
Onze loempia's zijn vers, levendig en knapperig. Traditioneel in Vietnam, Gỏi cuốn, zitten verse loempia's vol met knapperige groenten, varkensvlees of garnalen.
RECEPT
Chocoladecake met frambozen
De volle smaak van pure chocolade wordt in deze cake versterkt door het toevoegen van koffie.
RECEPT
Chocoladesoufflé
Dit licht, gebakken dessert dankt zijn intense smaak aan de volle pure chocolade en vormt de perfecte afsluiter voor een romantisch huisbereid etentje voor twee.
RECEPT
Red Velvet Cup Cakes met Icing
Een stress-vrij gebakje gemaakt in onze anti-aanbak muffin-hartvorm. De cake heeft een romantische rode kleur met de smaak van chocolade. Een perfect Valentijnscadeau!
RECEPT
Witte Chocolade Truffels
Deze truffels gemaakt van romige witte chocolade en slagroom zijn de perfecte zoete traktatie om weg te geven. Voor een extra decadente toets kan je er wat sinaasappellikeur aan toevoegen.
RECEPT
Mousse van witte Chocolade met Kardemom en Frambozen
Deze smeuïge witte chocolademousse met een gesofisticeerde toets van kardemom vormt het perfecte dessert bij een etentje.
RECEPT
Schwarzwälder Kirschtaart
Schwarzwälder Kirschtaart, is een kersentaart uit het mystieke Zwarte Woud in Duitsland. Breng de magie op tafel met deze heerlijke traditionele lekkernij.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm Rond