Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Het ultieme pannenkoekenrecept voor het ultieme keukenwerkpaard – onze Signature Skillet. Deze veelzijdige hartige pannenkoeken vul je met allerlei soorten vullingen.
Gebruik deze perfect lichte en luchtige soufflé om jouw culinaire kunsten te laten zien. Het is het perfecte dessert voor als je indruk wilt maken op jouw gasten.
Vul grote pastaschelpen met romige ricotta en spinazie voor een heerlijke variant zonder vlees. Deze goudkleurige, knapperige pastaschotel zal zeker een succes zijn aan tafel.
Een heerlijk Italiaans platbrood dat de aardse smaken van verse tijm combineert met de pittige helderheid van citroen. Het focacciadeeg is doordrenkt met olijfolie, waardoor een zacht kruim en een knapperige korst ontstaat. Gegarneerd met citroenzeste, tijmblaadjes en schilferig zeezout, is het een perfecte aanvulling op soepen, salades, of om zo van te genieten.
Een sappig braadstuk zonder bot, gemaakt van rib-eye-rundvlees. Dit braadstuk, gemarineerd voor malsheid en bedekt met een smaakvolle korst van peper en kruiden, wordt in de oven geroosterd tot het een goudbruine kleur heeft en vervolgens langzaam tot perfectie gegaard. Door het te laten rusten vóór het snijden wordt het rundvlees sappig en perfect. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of speciale diners!
Een twist op de klassieke caprese. Dit recept is de ultieme viering van zomerproducten, met sappige zoete geroosterde perziken, zongerijpte tomaten en romige mozzarella.
Als je op zoek bent naar een heerlijk eenvoudig dessert om van tevoren te bereiden van de zomer, dan zijn deze frisse taartjes de perfecte keuze. Gemaakt in een mini-stoofpan zijn ze precies het juiste formaat voor de zoete trek na het diner.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.