Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Gefrituurde bocconcini-kaasballetjes met basilicumsaus
Het ultieme voorgerechtje voor een feestelijk diner. Kleine gefrituurde mozzarellaballetjes met een knapperig zoutkorstje en een frisse dipsaus van basilicum.
Image without a name
RECEPT
Yorkshire pudding-canapés
Deze heerlijke goudbruine yorkshire pudding-canapés hebben een topping van garnalencocktail voor een feestelijke twist. Nóg beter met een glas crémant.
Image without a name
RECEPT
Zalmfilet met seizoensgroenten
Deze zalmfilet met geroosterde seizoensgroenten en pittige mierikswortelcrème is eens iets anders dan de traditionele kalkoen voor Kerst.
Image without a name
RECEPT
De nieuwe kerstcake
Een favoriet voor de feestdagen met brandy, sinaasappel, gemengd fruit en specerijen. Doe er nog wat bessen met eetbare goudpoeder op om er echt een feestje van te maken.
Image without a name
RECEPT
Kleine feestelijke panettones
Een panettone is een Italiaans luxebrood dat meestal rond de kerstdagen en met oud en nieuw wordt gegeten. Deze panettones worden in onze mini-stoofpannen gebakken en zijn daarom klein genoeg voor één persoon.
Image without a name
RECEPT
Gebakken aardappelen met kaas en room
Heerlijke gebakken aardappelen in een kaas-roomsaus met bietenzout. Het ultieme bijgerecht voor het kerstdiner.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Hele gebraden bloemkool met boter en wijn
Een heerlijk vegetarisch alternatief voor het traditionele braadstuk. Lekker met in de pan geroosterde radijsjes en een snufje bietenzout. Dat is wat anders dan buikspek, runderlende of kalkoen.
Image without a name
RECEPT
Tartaar van Biologische Rund
Dit is de lekkerste tartaar om zelf klaar te maken: de ossenhaas is zacht genoeg om met de hand te snijden en het vlees smelt in de mond.
Image without a name
RECEPT
Carpaccio van Biologische Rund
Probeer ossenhaas, de beste carpaccio voor de thuiskok en er komt geen hitte aan te pas!
Image without a name
RECEPT
Gravlax met biet (gepekelde zalm)
Boterachtige en prachtig gekleurde vis met blozende bieten. Het perfecte gerecht om van te voren te maken!
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk