Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Voeg smaak, textuur en aantrekkingskracht toe aan uw groenten door ze te bereiden op een grill van Le Creuset. Serveer met wat citroensap en een scheutje van de beste olijfolie die u kunt vinden. Probeer eens iets ander en bereid deze groenten op dezelfde manier maar dan gemarineerd in Aziatische dressings of een Harissa-olie.
De stoofpan ovaal in geëmailleerd gietijzer uit onze Signature-collectie staat bekend om zijn uitstekende warmteverdeling en is perfect voor het koken en opdienen van dit traditionele gebraden lamsvlees.
Een variant op de klassieke appelcrumble! Zoet, knapperig en relaxt: deze traktatie kan direct uit de oven worden opgediend in onze braadslede met anti-aanbaklaag.
Het grootste voordeel van dit recept is dat het in één grillit kan worden bereid. De hitte verzegelt de smaak, waardoor de gekarameliseerde korst van het buikspek optimaal tot zijn recht komt. Op zijn lekkerst met een fris glas koude appelcider.
Het marineren van de lamskoteletten in karnemelk voegt smaak toe en maakt het lamsvlees nóg malser. Neem de tijd om het vet van de lamskoteletten eerst op de grill te leggen voor extra knapperigheid.
Een nieuwe draai aan een oude favoriet. Door de garnalen in hun schaal te koken, krijgt u hun volle smaak, vergelijkbaar met het koken van vlees op het bot. De schaal ziet er bovendien uitnodigend uit en zorgt ervoor dat het garnalenvlees van binnen sappig en mals is.
Een uitstekende lunch in de buitenlucht. Het grillen van perziken karamelliseert de natuurlijke suikers in het fruit en versterkt de smaken. De gegrilde perziken zijn op hun lekkerst met zijdezachte burrata, maar blokjes zoute halloumi zijn een overheerlijk alternatief.
Dit lichte en luchtige brood, perfect goudgebakken met een knapperige korst, is op zijn lekkerst wanneer u het warm opdient met een royale smeer gezouten boter.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.