Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
404 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Gebraden paaslam
De stoofpan ovaal in geëmailleerd gietijzer uit onze Signature-collectie staat bekend om zijn uitstekende warmteverdeling en is perfect voor het koken en opdienen van dit traditionele gebraden lamsvlees.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Appelcrumble met karamel
Een variant op de klassieke appelcrumble! Zoet, knapperig en relaxt: deze traktatie kan direct uit de oven worden opgediend in onze braadslede met anti-aanbaklaag.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede met Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Warme broodjes met citroenschil
Geef je paasviering wat pit met deze heerlijk gekruide Hot Cross Buns met citrusglazuur. Ze smaken het lekkerst met boter bij de thee of koffie.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Rechthoekig in RVS
Image without a name
RECEPT
Buikspek met frisse rodekoolsalade
Het grootste voordeel van dit recept is dat het in één grillit kan worden bereid. De hitte verzegelt de smaak, waardoor de gekarameliseerde korst van het buikspek optimaal tot zijn recht komt. Op zijn lekkerst met een fris glas koude appelcider.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
In karnemelk gemarineerde lamskoteletten met ingelegde rode ui en raita
Het marineren van de lamskoteletten in karnemelk voegt smaak toe en maakt het lamsvlees nóg malser. Neem de tijd om het vet van de lamskoteletten eerst op de grill te leggen voor extra knapperigheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig Laag in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gegrilde garnalen met zuurdesem-avocadotoast
Een nieuwe draai aan een oude favoriet. Door de garnalen in hun schaal te koken, krijgt u hun volle smaak, vergelijkbaar met het koken van vlees op het bot. De schaal ziet er bovendien uitnodigend uit en zorgt ervoor dat het garnalenvlees van binnen sappig en mals is.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Vierkant Hoog in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gegrild steenfruit met broccolisalade
Een uitstekende lunch in de buitenlucht. Het grillen van perziken karamelliseert de natuurlijke suikers in het fruit en versterkt de smaken. De gegrilde perziken zijn op hun lekkerst met zijdezachte burrata, maar blokjes zoute halloumi zijn een overheerlijk alternatief.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Sesambrood
Goudbruin en gegarneerd met geroosterde sesamzaadjes: dit brood is de perfecte aanvulling op iedere maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Aardappelbrood
Dit lichte en luchtige brood, perfect goudgebakken met een knapperige korst, is op zijn lekkerst wanneer u het warm opdient met een royale smeer gezouten boter.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
‘Pull-apart’ broodjes
Gebruik de gietijzeren Broodpan om deze ‘pull-apart’ broodjes te maken als voor- of bijgerecht of voor bij de brunch. Garneer met sesam- of maanzaad naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Focaccia
Dit Italiaans platbrood is qua stijl en textuur vergelijkbaar met pizza. Makkelijk te maken, smaakt overheerlijk en is een absolute publiekslieveling. Besprenkel voor het opdienen met olijfolie en breng op smaak met een royale hoeveelheid zeezout.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Klassiek rozijnenbrood
Dit licht gezoete brood, bezaaid met dikke rozijnen, wordt meestal bij het ontbijt gegeten, maar kan ook worden gebruikt om een heerlijke broodpudding of zelfs wentelteefjes te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer