In de pan gebakken Lamsfilets

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig Eenvoudig
VOORBEREIDINGSTIJD
Minder dan 30 min. Minder dan 30 min.
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 30 min. Minder dan 30 min.
PORTIES
1-2 1-2
In de pan gebakken Lamsfilets
Een bekende favoriet. Maak een snel en heerlijk diner met deze sappige lamsfilets, gebakken in boter met verse kruiden.
INGREDIЁNTEN
  • Vlees
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 2-3 lamsfilets (elk 60 g)
  • 1 teen knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Chilli (optioneel)
  • Zoutvlokken of grof zeezout
  • Vers gemalen zwarte peper
  • Bereidingswijze

  • 1
    Verwijder de dunne zilveren huid van de lamsfilets. Plet de knoflook met de achterkant van een mes.
  • 2
    Verwarm de olijfolie in een pan. Braad de lamsfilets twee minuten lang aan met knoflook en rozemarijntakjes op hoog vuur. Breng op smaak met zoutvlokken en peper, laat kort rusten en serveer.
  • 3
    Tip:
  • 4
    U kunt ook een koffielepel boter toevoegen en smelten voordat u het vlees laat rusten. Gooi de lamsfilets in de boter en laat ze in de boter rusten.