404 results
RECEPT
Aubergine met een vinaigrette van knoflook, komijn, feta en kruiden
Een eenvoudig gerecht met aubergine barstensvol smaak. Dit gerecht met een bijzondere vinaigrette kan als hoofdgerecht of als bijgerecht worden geserveerd.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig Classic in Aardewerk
RECEPT
Soep van geroosterde wortel en pastinaak met hazelnootsalsa
Een heerlijke, rijk gevulde soep met geroosterde wortels en pastinaak. De hazelnootsalsa geeft de soep meer textuur.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Kipstoofpotje met saffraan en honing in sinaasappel-gembersaus
Dit eenvoudige stoofpotje met kip is rijk aan Marokkaanse smaken. Een eenpansgerecht dat heerlijk is als warme maaltijd op een doordeweekse dag.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Runderstoof met gebruinde boter, miso, gember en geroosterde flespompoen
Runderschenkel die zó mals is, dat het vlees van het bot valt. Met miso en geroosterde flespompoen.
RECEPT
Shephard's pie met paddenstoelen, linzen en zwarte oogbonen
Probeer iets nieuws met deze vegetarische variant van de klassieke Shepard's pie. Serveer deze hartige taart in een soepkom van Le Creuset met een topping van aardappel en kaas.
RECEPT
Deep Dish Appeltaart met Gezouten Butterscotch Saus
Het perfecte afzakkertje voor een etentje. Boterig deeg gevuld met perfect malse appels, en besprenkeld met een heerlijk rijke butterscotch saus.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant Classic in Aardewerk
RECEPT
Frangipanetaart met peren gepocheerd in steranijs
Een zoete frangipanetaart met zacht gepocheerde peren, tot in de perfectie afgebakken in een bakvorm van Le Creuset met anti-aanbaklaag. Serveer met slagroom om het écht decadent lekker te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Vierkant met Uitneembare Bodem
RECEPT
Kalkoenbraadstuk met glazuur van sticky groene vijg en streaky bacon
Een echte showstopper voor het kerstdiner. Sticky groene vijgen en streaky bacon passen perfect bij heerlijk mals gevogelte zoals een kalkoen.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Broodkrans gevuld met spinazie, artisjok en ricotta
Ideaal om te delen. Deze broodkrans met spinazie, artisjok en ricotta wordt gebakken in de veelzijdige Campagnard van Le Creuset. Hij zit barstensvol smaak en past echt bij elk gerecht.
RECEPT
Gefrituurde bocconcini-kaasballetjes met basilicumsaus
Het ultieme voorgerechtje voor een feestelijk diner. Kleine gefrituurde mozzarellaballetjes met een knapperig zoutkorstje en een frisse dipsaus van basilicum.
RECEPT
Yorkshire pudding-canapés
Deze heerlijke goudbruine yorkshire pudding-canapés hebben een topping van garnalencocktail voor een feestelijke twist. Nóg beter met een glas crémant.
RECEPT
Zalmfilet met seizoensgroenten
Deze zalmfilet met geroosterde seizoensgroenten en pittige mierikswortelcrème is eens iets anders dan de traditionele kalkoen voor Kerst.