Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
De ultieme chocolade brownie
Zelfgemaakte brownies zijn natuurlijk het allerlekkerst. Maak nu zelf je eigen overheerlijke brownies met de Le Creuset Bakvorm voor 12 Brownies. Perfect om te delen en te bewaren in een luchtdicht bakje. Als je ze eenmaal zelfgemaakt hebt, wil je nooit meer iets anders.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Brownies
Image without a name
RECEPT
De ultieme Coq au Vin
Deze klassieke Franse kip zit vol diepe, genuanceerde smaken en is een heerlijk recept waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw gasten.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Traditionele cannelé uit Bordeaux
Cannelé’s zijn een iconische lekkernij uit de havenstad Bordeaux, op smaak gebracht met rum en vanille.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Cannelés
Image without a name
RECEPT
Mini-Cannelés uit Parijs
Deze smaakvolle mini-cannelés hebben het ideale snackformaat en zijn een heerlijke hartige verrassing voor iedere gelegenheid.
Image without a name
RECEPT
Boeuf bourguignon
Deze traditionele Franse stoofpot van rundvlees, ook wel Beef Burgundy genoemd, wordt gemaakt met heerlijke rode wijn uit bijvoorbeeld de Bourgogne voor een overheerlijke smaak. Serveer met aardappelpuree voor de échte nostalgische Franse ervaring.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Lamsschouder gevuld met munt en rozemarijn
Door het lamsvlees met munt en rozemarijn te vullen krijgt het lamsvlees enorm veel smaak. Een heerlijke perfecte Sunday roast voor het hele gezin.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Provençaalse Ratatouille
Deze iconische stoofpot komt oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk en zit boordevol smakelijke, voedingsrijke groenten. Een traditioneel gerecht dat van oudsher in de zomermaanden wordt gegeten.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Curry van Bloemkool en Kokos
Deze heerlijk geurende curry is heerlijk en gezond, gemakkelijk te maken én de perfecte aanvulling op uw herfstmenu.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan "Pompoen" in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Honingcake met mascarpone, vijgen en walnoten
Deze heerlijke cake is geïnspireerd op herfstsmaken en de perfecte toevoeging voor uw herfstfeest.
Image without a name
RECEPT
Lasagne van pompoen met ricotta en salie
Gelaagd met romige ricotta en perfect smeuïge pompoen, is deze vernieuwde klassieker dé perfecte aanvulling op uw herfstfeestelijkheden.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Marokkaanse kiptajine
Het combineren van fruit met vlees, gevogelte of vis in een pittige marinade is typisch voor de Noord-Afrikaanse keuken. Zoals voor veel tajine- of stoofpangerechten geldt, worden de smaken beter als ze een dag van tevoren zijn gemaakt.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer