422 results
RECEPT
Haver-Sodabrood met Gezouten Honingboter
Het ideale broodrecept voor beginnende bakkers, want het vereist heel weinig kneden en geen rijzen. Sodabrood staat erom bekend dat het iets vaster is dan andere broden - het is geweldig voor het ontbijt of wordt geroosterd geserveerd met een stevige kom soep.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Geroosterde, Gevlinderde Kip met Harissa en Granaatappel
Het beste aan een gevlinderde kip is dat er veel oppervlak is voor maximale smaak - en de kip kookt meer gelijkmatig en sneller. Pas de smaak van de boter aan door je favoriete kruiden of pasta's te vervangen door harissa.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Verloren brood met kaneel en verse bosvruchten
Kaneel geeft deze smakelijke ontbijttraktatie een vleugje warmte. Serveer met verse bosvruchten.
WIJ GEBRUIKTEN
Sauteuse Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
De lekkerste klassieke omelet
Een perfect begin van de dag. In onze pannen met antibaklaag bereidt u moeiteloos een omelet of andere delicate gerechten.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Zwitserse Kaasfondue
De Zwitserse kaasfondue is niet alleen een heerlijk recept, maar ook een gezellige avond met elkaar. Ga voor één van onze gietijzeren kaasfondues.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in Geëmailleerd Gietijzer met Gietijzeren Handvat
RECEPT
De ultieme chocolade brownie
Zelfgemaakte brownies zijn natuurlijk het allerlekkerst. Maak nu zelf je eigen overheerlijke brownies met de Le Creuset Bakvorm voor 12 Brownies. Perfect om te delen en te bewaren in een luchtdicht bakje. Als je ze eenmaal zelfgemaakt hebt, wil je nooit meer iets anders.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Brownies
RECEPT
Cheesecake met bessen & witte chocolade
Romige ricotta met zoete bessen: een hemelse combinatie. Heerlijk als dessert met verse room of als onderdeel van een afternoon tea.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard Signature Bloesem in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
De ultieme Coq au Vin
Deze klassieke Franse kip zit vol diepe, genuanceerde smaken en is een heerlijk recept waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw gasten.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Traditionele cannelé uit Bordeaux
Cannelé’s zijn een iconische lekkernij uit de havenstad Bordeaux, op smaak gebracht met rum en vanille.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Cannelés
RECEPT
Mini-Cannelés uit Parijs
Deze smaakvolle mini-cannelés hebben het ideale snackformaat en zijn een heerlijke hartige verrassing voor iedere gelegenheid.
RECEPT
Boeuf bourguignon
Deze traditionele Franse stoofpot van rundvlees, ook wel Beef Burgundy genoemd, wordt gemaakt met heerlijke rode wijn uit bijvoorbeeld de Bourgogne voor een overheerlijke smaak. Serveer met aardappelpuree voor de échte nostalgische Franse ervaring.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer