- Ei
Ingrediёnten
- 3 scharreleieren
- Zout en peper, naar smaak
- Olijfolie
- 3 mini-mozzarellaballetjes
- Zongedroogde tomaten
- Verse basilicum
-
Bereidingswijze
-
1Klop de eieren in een kom en voeg naar smaak zout en peper toe.
-
2Verwarm een Le Creuset 24 cm koekenpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie, voordat u de overtollige olie met keukenpapier wegveegt. Als de pan warm is, voegt u het eimengsel toe.
-
3Het ei begint onmiddellijk te stollen. Gebruik een silicone of houten spatel en vouw de randen van de rauwe omelet naar het midden van de pan en herhaal dit op willekeurige plekken om plooien te vormen in de omelet.
-
4Schakel nu de warmtebron uit en laat de omelet met de restwarmte verder koken. Gebruik de spatel om de omelet dubbel te vouwen en meteen te serveren. Garneer naar keuze met de mini-mozzarellaballetjes. de zongedroogde tomaten en verse basilicum.