Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
404 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Terrine van coquilles
Dit traditionele Franse recept is ideaal voor elke feestmaaltijd. Alles is van te voren klaar te maken in onze terrine en staat zo op tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Terrine met Pers in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Kerstpavlova
Steel de show met deze indrukwekkende pavlova. Begin op tijd, want dit recept vereist precieze geduld en lef. Kijk snel hoe u deze kerstboom pavlova maakt!
WIJ GEBRUIKTEN
Bakplaat
Image without a name
RECEPT
Zalm wellington met krab, waterkers en bladspinazie (anti-aanbak)
Verras uw gasten met deze variatie op de klassieker "Beef Wellington". Het principe is hetzelfde, maar nu wordt er zalm in filodeeg gewikkeld. Probeer het nu.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Spinnenkoekjes met chocolade en pinda
Deze griezelige spinnenkoekjes met chocolade en pinda zijn perfect voor Halloween. Maak ze in onze Ramekins en het griezelen kan beginnen.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Kalkoen met 5 specerijen en rode appels
Een kerstklassieker is altijd een goed idee om als hoofdgerecht te maken voor het kerstdiner. Bekijk het recept voor de kalkoen gemaakt in onze ovale stoofpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Panettone
Deze met gist gebakken, luchtige cake is een geliefd kerstgebak en wordt in Italië ook vaak cadeau gedaan. Gemaakt in onze geëmailleerd gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gnocchi met salieboter
Neem de tijd voor dit heerlijke traditionele Italiaanse aardappelgerecht. Het maken van de Gnocchi heeft iets therapeutisch en is ook nog eens heerlijk.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Knapperig pan brood met bier
Een stevig bierbroodje dat een nacht rust nodig heeft en lekker knapperig bakt in de gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Spruitjessoep met curry en kokosmelk
Spruitjes zijn echte wintergroenten waar winterkost mee gemaakt wordt, zoals deze heerlijke spruitjessoep. Serveer in onze Limited Edition: Holly Collection.
Image without a name
RECEPT
Brioche met 3 zoete coulis
Een brioche is een heerlijk luchtig brood, dat nog lekkerder wordt met een dip erbij. Bak in onze Holly Collection en het kan zo van de oven op tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan "Holly" in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Risotto met rode wijn
Een smakelijke, feestelijke risotto die in dezelfde pan kan worden gekookt en op tafel kan worden geserveerd. Gemaakt in de gietijzeren ronde braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Honeycomb met chocolade en salted vanilla caramel
Knapperige bijna gouden honeycomb gecombineerd met een eigengemaakte salted vanilla caramel. Meer heb je niet nodig. Gemaakt op de rechthoekige bakplaat.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakplaat