422 results
RECEPT
T-bone met zwarte knoflookboter en fijne sperziebonen
Moeiteloze culinaire gastvrijheid op zijn best: dit gerecht ziet er net zo goed uit als het smaakt. Serveer het ingesmeerd met een onweerstaanbare zwarte knoflookboter.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Groene risotto
Een heerlijke variant op klassieke risotto. Rijke, romige risotto met broccolirijst en geschaafde asperges.
WIJ GEBRUIKTEN
Kookpan in Essential Non-Stick Ceramic
RECEPT
Harry Potter™ Popcornfeestje
De magie van koken komt pas echt tot leven in de keuken met de Le Creuset® x Harry Potter™ Collection, die een wereld vol mogelijkheden biedt. Een voorbeeld hiervan is de favoriete traktatie voor een heerlijk filmavondje: popcorn. Wanneer u het in de Harry Potter™ Signature Ronde Stoofpan in Geëmailleerd Gietijzer of de Quidditch™ Signature Ronde Stoofpan in Geëmailleerd Gietijzer bereidt, verandert een gewoon recept in een magische verrassing. Het recept voor popcorn is geen mysterie en neemt het hele gezin mee op een opwindend culinair avontuur.
RECEPT
Geroosterde pompoensoep
Gezond en lekker eten. Deze geroosterde pompoensoep is heerlijk romig en gaat perfect samen met knapperig brood en gezouten boter.
RECEPT
Kastanje-chocolademelk
De perfecte traktatie voor na het diner. Geniet van iedere slok van deze rijke, warme chocolademelk met knapperige kastanje!
RECEPT
Chai thee
De perfecte afsluiting van uw halloweendiner! Geurige chai thee met een verwarmende kruidenmix.
RECEPT
Traditionele Italiaanse Trattoria-lasagne
Een overheerlijke traditionele lasagne met laagjes vlezig gehakt en rijke bechamelsaus.
WIJ GEBRUIKTEN
Lasagneschaal in Aardewerk
RECEPT
Chocoladecannelé
Pure decadentie! Verwen uzelf met deze rijke chocoladecannelé gerold in bitter cacaopoeder.
Cannelé met amandelmelk en roze chocolade
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Meer dan 2 uur
RECEPT
Cannelé met amandelmelk en roze chocolade
Perfect voor Valentijnsdag! Een tonkabooncannelé omhuld met roze chocolade en gegarneerd met frambozen of aardbeien.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Mini-Tulbands
RECEPT
Sinaasappel panna cotta en chocolade-kerstcannelé
Vul je bord met kerstvreugde met deze feestelijke cannelé. Een sinaasappel panna cotta geserveerd met gesmolten pure chocolade en gegarneerd met sinaasappelmarmelade.
RECEPT
Cannelés van chocolade met karamel en pinda’s voor Pasen
Een nieuwe draai aan een volwassen paasei! Deze pure chocoladecannelé met chocolademousse, karamel en geroosterde pinda’s moet u echt proberen.
RECEPT
Groene Rucolacannelé
Een heerlijk hartige pestocannelé geserveerd met verse ricotta of geitenkaas en peperige rucola.