- Bloem
Ingrediёnten
- 50 g rucolablaadjes, fijngehakt
- 125 g bloem
- 500 ml volle melk
- 3 eidooiers
- 150 g pesto
- 5 g zout
- 5 g gemalen peper
- 50 g ricotta of verse geitenkaas
- Rucola
-
Bereidingswijze
-
1Hak de rucola fijn. Doe de bloem in een mengkom, giet de melk erbij, voeg de eierdooiers toe en meng met een spatel.
-
2Voeg de pesto en de fijngehakte rucola toe. Breng op smaak met zout en peper. Zet het mengsel 5 tot 12 uur in de koelkast.
-
3Haal het mengsel 1 uur voor het bakken uit de koelkast en giet het in de cups van de ingevette Cannelé-bakvorm van Le Creuset.
-
4Verwarm de oven voor op 160 °C. Bak 40 minuten lang op 160 °C en bak 10 minuten lang af op 180 °C.
-
5Laat de cannelés afkoelen in de bakvorm. Verwijder de cannelés als ze zijn afgekoeld (ze zullen instorten als u ze heet verwijdert).
-
6Garnering: Garneer met een theelepel ricotta of verse geitenkaas naar smaak. Dien op met een salade.