404 results
RECEPT
Gepocheerde perziken met amaretto crème en amarettini crunch
De frisse perzikken gecombineerd met het bittertje van de amaretto en de subtiele crunch, maken dit gerecht tot de perfecte afsluiting van een heerlijk diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
RECEPT
Zalm gemarineerd met Nanban saus
Nanbanzuke is marinated fried fish in a delicious citrus, soy sauce-based vinaigrette. It is a deep-fried dish but the Nanban sauce gives it a light and refreshing taste. A great summer dish that can be made in advance, it can even be served cold. Nanban means foreign and this dish is originally from Portugal and Spain, brought to Japan in the 17th century. The recipe bears similarities to Escabeche..
RECEPT
Vegetarisch Curryschotel met Pistachenoten en Zwarte Peper
De rijke, romige saus zit vol smaak zonder te overheersen. U kan dit gerecht ook maken met uw eigen gekozen favoriete groenten.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Lam, saffraan, abrikoos en amandel tajine
Tajines zijn een geweldige manier om een beetje unieke en exotische Noord-Afrikaanse smaak aan een gerecht te geven.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Passiecake met citroenicing
Een heerlijk gekruide passiecake gebakken in een romantische hartvorm, afgewerkt met een roomkaasicing met citroensmaak. Versier met gehakte pistachenoten, gedroogd fruit of eetbare bloemen voor een echte showstopper.
RECEPT
Hartvormige friands met frambozen
Gemaakt in onze bakvorm voor 6 harten: Onze almond friands zijn gemaakt met geklopt ei en frisse frambozen voor een kleurexplosie. Bestrooi ze met een laagje poedersuiker om het helemaal af te maken.
RECEPT
Gehaktballetjes van Lam en Munt in Chermoula-tomatensaus
Deze heerlijke gehaktballetjes met kaneel, honing en munt doen denken aan een Marokkaanse tajine met lam. Lekker met couscous met een beetje boter en citroen.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer