Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Tropische meringuetaart
De moderne versie van de traditionele citroen meringue taart is een feestje op tafel. U zet hem zo in onze skillet op tafel.
Image without a name
RECEPT
Gehaktballetjes met tagiatelle
Het recept bestaat uit zelfgemaakte gehaktballetjes in een lichte, romige saus gemaakt in een gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Chocolade pavlova met gepocheerde peren
Een heerlijke chocolade pavlova met gepocheerde peren gemaakt in onze campagnard. Een verrassend nagerecht voor 8-12 personen.
Image without a name
RECEPT
Gepocheerde perziken met amaretto crème en amarettini crunch
De frisse perzikken gecombineerd met het bittertje van de amaretto en de subtiele crunch, maken dit gerecht tot de perfecte afsluiting van een heerlijk diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Zalm gemarineerd met Nanban saus
Nanbanzuke is marinated fried fish in a delicious citrus, soy sauce-based vinaigrette. It is a deep-fried dish but the Nanban sauce gives it a light and refreshing taste. A great summer dish that can be made in advance, it can even be served cold. Nanban means foreign and this dish is originally from Portugal and Spain, brought to Japan in the 17th century. The recipe bears similarities to Escabeche..
Image without a name
RECEPT
Lam, saffraan, abrikoos en amandel tajine
Tajines zijn een geweldige manier om een beetje unieke en exotische Noord-Afrikaanse smaak aan een gerecht te geven.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Passiecake met citroenicing
Een heerlijk gekruide passiecake gebakken in een romantische hartvorm, afgewerkt met een roomkaasicing met citroensmaak. Versier met gehakte pistachenoten, gedroogd fruit of eetbare bloemen voor een echte showstopper.
Image without a name
RECEPT
Hartvormige friands met frambozen
Gemaakt in onze bakvorm voor 6 harten: Onze almond friands zijn gemaakt met geklopt ei en frisse frambozen voor een kleurexplosie. Bestrooi ze met een laagje poedersuiker om het helemaal af te maken.
Image without a name
RECEPT
Gehaktballetjes van Lam en Munt in Chermoula-tomatensaus
Deze heerlijke gehaktballetjes met kaneel, honing en munt doen denken aan een Marokkaanse tajine met lam. Lekker met couscous met een beetje boter en citroen.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer