Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Griekse lamskofta met salsa van granaatappel en pistache
Griekse kofta's zijn een heerlijke kruising tussen kebab en gehaktballen. Serveer met een met superfood verrijkte salsa, hummus en warme platbroodjes.
WIJ GEBRUIKTEN
Rechthoekige XL Grillplaat met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
In de oven gebakken mini-cheeseburgers
Deze sliders zijn in wezen mini-cheeseburgers en vormen het perfecte voorgerecht voor een feestje. Sriracha-mayonaise voegt een pittige kick toe.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Gegrilde bruine champignons met ciabatta en cowboy beans
Een hartig vleesvrij gerecht. Deze perfect gegrilde champignons zijn op hun lekkerst wanneer ze worden opgediend met ciabatta bestreken met olijfolie, geroosterde tomaten en een royale portie bonen.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Warm Triple Chocolate Chip pannenkoekgebak
De perfecte traktatie voor het weekend. Dit decadente baksel, bereid in ovengerei van Le Creuset, is op zijn lekkerst als het rechtstreeks warm uit de oven wordt opgediend met in het vuur geroosterde marshmallows en royale bolletjes vanille-ijs.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede met Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Garnalensalade in Niçoise-stijl
Wie houdt er niet van een klassieke Niçoise? Dit recept is een knipoog naar het iconische gerecht met de toevoeging van koraalroze gebakken garnalen om het geheel naar een hoger niveau te tillen.
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtbord in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Tomaten-bouillabaisse met geplette basilicum
Dit is een traditioneel gerecht dat met minimale inspanning eer doet aan de rijkdom van de oceaan. Door de garnalen en calamares of vis apart in de pan te bakken, wordt het resultaat van malse zeevruchten gegarandeerd, maar door uw mosselen vooraf in dezelfde braadpan te stomen, verliest u ook niets van die smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Ontbijtkom in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Tarte Tropézienne
De bereiding van dit recept, geïnspireerd op de klassieke briochetaart, kost minder tijd dan het origineel, maar doet geen concessies aan de luchtige lichte textuur of de onweerstaanbare smaak!
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
Image without a name
RECEPT
Omgekeerde pruimentaart
Deze taart wordt gegarandeerd een favoriet binnen uw huishouden en is een geweldige manier om een overschot aan pruimen te gebruiken.
WIJ GEBRUIKTEN
Cakevorm Vierkant
Image without a name
RECEPT
In crémant gepocheerde perziken met bruine suiker
Een speciale traktatie voor elke gelegenheid! Vlezige perziken gepocheerd in met vanille doordrenkte crémant, geserveerd met opgeklopte crème fraîche of yoghurt met een mengsel van mascarpone (ongeveer 23,5 gr) en slagroom (ongeveer 46,5 gr).
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Zondagmorgencrêpes met aardbeien en room
Deze met bessen gevulde crêpes zijn heel eenvoudig te bereiden met onze pannenkoekpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag en vormen het perfecte brunchgerecht.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Korstloze custardtaart met een laagje gebarsten karamel
Een nieuwe variatie van de traditionele crème brûlée. Deze romige custardtaart met een laagje gebroken karamel is de ultieme traktatie.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk