Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
‘Pull-apart’ broodjes
Gebruik de gietijzeren Broodpan om deze ‘pull-apart’ broodjes te maken als voor- of bijgerecht of voor bij de brunch. Garneer met sesam- of maanzaad naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Focaccia
Dit Italiaans platbrood is qua stijl en textuur vergelijkbaar met pizza. Makkelijk te maken, smaakt overheerlijk en is een absolute publiekslieveling. Besprenkel voor het opdienen met olijfolie en breng op smaak met een royale hoeveelheid zeezout.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Klassiek rozijnenbrood
Dit licht gezoete brood, bezaaid met dikke rozijnen, wordt meestal bij het ontbijt gegeten, maar kan ook worden gebruikt om een heerlijke broodpudding of zelfs wentelteefjes te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Babka met chocolade en sinaasappel
Dit zoete gevlochten brood combineert chocolade- en citrussmaken en is de perfecte aanvulling op elke ontbijt- of brunchtafel. Perfect bij een lekker kopje thee of koffie.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Brioche
Brioche, een kruising tussen gebak en brood, is een Frans brood dat rijk is aan ei en boter, waardoor het een mals kruim krijgt. Dit recept is goed voor 8 ‘pull-apart’-broodjes die op hun lekkerst zijn met boter en jam.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gezonde worteltaart met honing-yoghurtglazuur
Geïnspireerd door de traditionele worteltaart: geniet zonder schuldgevoel van deze versie, gemaakt met amandelmeel en gegarneerd met honing-yoghurtglazuur.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Vierkant met Uitneembare Bodem
Image without a name
RECEPT
Curry met boerenkool en kikkererwten
Lekker en gezond. Deze eiwitrijke curry is gemaakt met kikkererwten, boerenkool en geurige kruiden, en is de perfecte doordeweekse maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Sauteuse met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen deksel
Image without a name
RECEPT
Erwten-courgettesoep met yoghurt en munt-amandelsalsa
Serveer deze soep boordevol superfoods als lichte lunch of voorgerecht. De munt-amandelsalsa voegt een perfecte knapperige textuur toe aan de zachtheid van de soep.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Kipcurry met gember, zwarte peper, boerenkool en kikkererwten
Deze curry is ideaal voor doordeweekse avondmaaltijden en is op zijn lekkerst wanneer hij wordt opgediend met geurige basmatirijst of een warme roti om alle smaken op te nemen. Kikkererwten en boerenkool dragen bij aan de voedingswaarde van dit overheerlijke recept.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Thaise rundvleessalade met ingelegde gojibessen en cashew-gemberdressing
Sappige ribeye steak gecombineerd met ingemaakte gojibessen en een cashew-gemberdressing maken van deze Thaise rundvleessalade een heerlijk, gemakkelijk en gezond lunchrecept.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig Laag in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Frittata van spinazie en geitenkaas met pompoenpitpesto
Gebruik de lage gietijzeren braadpan uit de Signature Collection van Le Creuset voor deze frittata, die perfect is als een lichte lunch. Hij zit boordevol voedzame spinazie en smakelijke geitenkaas, gegarneerd met een pompoenpitpesto.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gebakken forel met kappertjesbessen en komkommer-appelsla
Deze in de pan gebakken regenboogforel is overheerlijk, gemakkelijk te bereiden en staat binnen een uur op tafel, samen met een superfoodsalade!
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer