Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Gebruik de gietijzeren Broodpan om deze ‘pull-apart’ broodjes te maken als voor- of bijgerecht of voor bij de brunch. Garneer met sesam- of maanzaad naar keuze.
Dit Italiaans platbrood is qua stijl en textuur vergelijkbaar met pizza. Makkelijk te maken, smaakt overheerlijk en is een absolute publiekslieveling. Besprenkel voor het opdienen met olijfolie en breng op smaak met een royale hoeveelheid zeezout.
Dit licht gezoete brood, bezaaid met dikke rozijnen, wordt meestal bij het ontbijt gegeten, maar kan ook worden gebruikt om een heerlijke broodpudding of zelfs wentelteefjes te maken.
Dit zoete gevlochten brood combineert chocolade- en citrussmaken en is de perfecte aanvulling op elke ontbijt- of brunchtafel. Perfect bij een lekker kopje thee of koffie.
Brioche, een kruising tussen gebak en brood, is een Frans brood dat rijk is aan ei en boter, waardoor het een mals kruim krijgt. Dit recept is goed voor 8 ‘pull-apart’-broodjes die op hun lekkerst zijn met boter en jam.
Geïnspireerd door de traditionele worteltaart: geniet zonder schuldgevoel van deze versie, gemaakt met amandelmeel en gegarneerd met honing-yoghurtglazuur.
Serveer deze soep boordevol superfoods als lichte lunch of voorgerecht. De munt-amandelsalsa voegt een perfecte knapperige textuur toe aan de zachtheid van de soep.
Deze curry is ideaal voor doordeweekse avondmaaltijden en is op zijn lekkerst wanneer hij wordt opgediend met geurige basmatirijst of een warme roti om alle smaken op te nemen. Kikkererwten en boerenkool dragen bij aan de voedingswaarde van dit overheerlijke recept.
Sappige ribeye steak gecombineerd met ingemaakte gojibessen en een cashew-gemberdressing maken van deze Thaise rundvleessalade een heerlijk, gemakkelijk en gezond lunchrecept.
Gebruik de lage gietijzeren braadpan uit de Signature Collection van Le Creuset voor deze frittata, die perfect is als een lichte lunch. Hij zit boordevol voedzame spinazie en smakelijke geitenkaas, gegarneerd met een pompoenpitpesto.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.