Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
407 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Brownies met Bosbessen en Pure Chocolade
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen zachte pure chocolade en frisse, verse bosbessen Ze kunnen tot 4 dagen in een luchtdicht bakje worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of een picknick met Pasen.
Image without a name
RECEPT
Poulet Basquaise - Kip op zijn Baskisch
De stukjes kip met bot geven extra smaak en worden klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, verse aromatische tijm en een droge witte wijn uit de regio. Een klassieke stoofpot uit Frans Baskenland, waar de smaken van het naburige Spanje een culinaire invloed hebben.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Citroentaartjes uit de Koelkast
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Ijsthee met Hibiscus
Deze aromatische hibiscus ijsthee maak je gegarandeerd de hele zomer lang want hij laat je heerlijk genieten, keer op keer! Prikkelend en verfrissend, en ook ideaal om te serveren voor gasten in onze elegante theepotten. Maak er een theepot-cocktail van met een vleugje wodka.
WIJ GEBRUIKTEN
Theepot in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Dit is onze versie van een klassiek pastarecept. Gebruik ingeblikte kerstomaten omdat ze zoet en sappig zijn en een geweldige textuur aan je saus geven.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Zomerse Salade met Burrata, Abrikozen en Perziken
Deze salade is een moderne versie van de klassieke Caprese salade met een frisse touch van steenvruchten als abrikozen, perziken en nectarines. Het grillen van fruit karamelliseert de natuurlijke suikers en versterkt de smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Haver-Sodabrood met Gezouten Honingboter
Het ideale broodrecept voor beginnende bakkers, want het vereist heel weinig kneden en geen rijzen. Sodabrood staat erom bekend dat het iets vaster is dan andere broden - het is geweldig voor het ontbijt of wordt geroosterd geserveerd met een stevige kom soep.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Geroosterde, Gevlinderde Kip met Harissa en Granaatappel
Het beste aan een gevlinderde kip is dat er veel oppervlak is voor maximale smaak - en de kip kookt meer gelijkmatig en sneller. Pas de smaak van de boter aan door je favoriete kruiden of pasta's te vervangen door harissa.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Brood uit een Stoofpan
Maak thuis uw eigen professionele toastbroad met dit eenvoudige recept. Onze gietijzeren Stoofpan zorgt voor een knapperige korst en gelijkmatig bakken dankzij de uitstekende warmtegeleiding.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
De lekkerste klassieke omelet
Een perfect begin van de dag. In onze pannen met antibaklaag bereidt u moeiteloos een omelet of andere delicate gerechten.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Image without a name
RECEPT
Zwitserse Kaasfondue
De Zwitserse kaasfondue is niet alleen een heerlijk recept, maar ook een gezellige avond met elkaar. Ga voor één van onze gietijzeren kaasfondues.
WIJ GEBRUIKTEN
Steelpan in Geëmailleerd Gietijzer met Gietijzeren Handvat