422 results
RECEPT
Italiaans geïnspireerd panbrood
Dit Italiaans geïnspireerd panbrood bereid je in een Le Creuset ronde braadpan. Met een beetje geduld zet je een heerlijk brood op tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Focaccia met citroen en tijm
Een heerlijk Italiaans platbrood dat de aardse smaken van verse tijm combineert met de pittige helderheid van citroen. Het focacciadeeg is doordrenkt met olijfolie, waardoor een zacht kruim en een knapperige korst ontstaat. Gegarneerd met citroenzeste, tijmblaadjes en schilferig zeezout, is het een perfecte aanvulling op soepen, salades, of om zo van te genieten.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Rolled Rib Eye Roast
Een sappig braadstuk zonder bot, gemaakt van rib-eye-rundvlees. Dit braadstuk, gemarineerd voor malsheid en bedekt met een smaakvolle korst van peper en kruiden, wordt in de oven geroosterd tot het een goudbruine kleur heeft en vervolgens langzaam tot perfectie gegaard. Door het te laten rusten vóór het snijden wordt het rundvlees sappig en perfect. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of speciale diners!
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Caprese Salade van Geroosterde Perzik
Een twist op de klassieke caprese. Dit recept is de ultieme viering van zomerproducten, met sappige zoete geroosterde perziken, zongerijpte tomaten en romige mozzarella.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
RECEPT
Risotto van Zonnebloempitten met Spinaziepesto
Deze risotto is uitstekend voor een zomerdiner! Het serveert als een heerlijk voorgerecht en werkt goed in kleinere porties vanwege zijn romigheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Frisse Limoen Custard Taartjes
Als je op zoek bent naar een heerlijk eenvoudig dessert om van tevoren te bereiden van de zomer, dan zijn deze frisse taartjes de perfecte keuze. Gemaakt in een mini-stoofpan zijn ze precies het juiste formaat voor de zoete trek na het diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
RECEPT
Brownies met Bosbessen en Pure Chocolade
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen zachte pure chocolade en frisse, verse bosbessen Ze kunnen tot 4 dagen in een luchtdicht bakje worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of een picknick met Pasen.
RECEPT
Poulet Basquaise - Kip op zijn Baskisch
De stukjes kip met bot geven extra smaak en worden klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, verse aromatische tijm en een droge witte wijn uit de regio. Een klassieke stoofpot uit Frans Baskenland, waar de smaken van het naburige Spanje een culinaire invloed hebben.
WIJ GEBRUIKTEN
Stoofpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Citroentaartjes uit de Koelkast
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
WIJ GEBRUIKTEN
Mini Stoofpan in Aardewerk
RECEPT
Ijsthee met Hibiscus
Deze aromatische hibiscus ijsthee maak je gegarandeerd de hele zomer lang want hij laat je heerlijk genieten, keer op keer! Prikkelend en verfrissend, en ook ideaal om te serveren voor gasten in onze elegante theepotten. Maak er een theepot-cocktail van met een vleugje wodka.
WIJ GEBRUIKTEN
Theepot in Aardewerk
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Dit is onze versie van een klassiek pastarecept. Gebruik ingeblikte kerstomaten omdat ze zoet en sappig zijn en een geweldige textuur aan je saus geven.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
RECEPT
Zomerse Salade met Burrata, Abrikozen en Perziken
Deze salade is een moderne versie van de klassieke Caprese salade met een frisse touch van steenvruchten als abrikozen, perziken en nectarines. Het grillen van fruit karamelliseert de natuurlijke suikers en versterkt de smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk