Een sappig braadstuk zonder bot, gemaakt van rib-eye-rundvlees. Dit braadstuk, gemarineerd voor malsheid en bedekt met een smaakvolle korst van peper en kruiden, wordt in de oven geroosterd tot het een goudbruine kleur heeft en vervolgens langzaam tot perfectie gegaard. Door het te laten rusten vóór het snijden wordt het rundvlees sappig en perfect. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of speciale diners!
Braden is niet alleen een techniek voor vlees. In dit recept wordt hetzelfde principe toegepast om simpele gedroogde witte bonen en groenten om te toveren tot een rijk, vegetarisch eenpansgerecht - laat de kaas gewoon weg (of gebruik een vegan kaasvervanger) om het veganistisch te maken. De kooktijd lijkt misschien lang, maar vergt niet veel werk en is nodig om ervoor te zorgen dat het gerecht uiteindelijk romig is en smelt op je tong.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Braden is niet alleen een techniek voor vlees. In dit recept wordt hetzelfde principe toegepast om simpele gedroogde witte bonen en groenten om te toveren tot een rijk, vegetarisch eenpansgerecht - laat de kaas gewoon weg (of gebruik een vegan kaasvervanger) om het veganistisch te maken. De kooktijd lijkt misschien lang, maar vergt niet veel werk en is nodig om ervoor te zorgen dat het gerecht uiteindelijk romig is en smelt op je tong.
Zoete winterpompoen is de perfecte aanvulling op malse zalm in dit geurige kokoscurryrecept. De intense smaken van de groene curry doordrenken de verse groenten en laten het gerecht in een pittige kokossaus baden, die is opgefleurd met vers limoensap. Geniet van de curry als een eenpansgerecht of voeg gestoomde rijst toe om van elk laatste druppeltje van de heerlijke saus te genieten.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Het ultieme pannenkoekenrecept voor het ultieme keukenwerkpaard – onze Signature Skillet. Deze veelzijdige hartige pannenkoeken vul je met allerlei soorten vullingen.
Gebruik deze perfect lichte en luchtige soufflé om jouw culinaire kunsten te laten zien. Het is het perfecte dessert voor als je indruk wilt maken op jouw gasten.
Vul grote pastaschelpen met romige ricotta en spinazie voor een heerlijke variant zonder vlees. Deze goudkleurige, knapperige pastaschotel zal zeker een succes zijn aan tafel.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.be worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.