Overnight oats met gekarameliseerde appel

VOORBEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
BEREIDINGSTIJD
Binnen 30 minuten Binnen 30 minuten
PORTIES
2-4 2-4
Overnight oats met gekarameliseerde appel
Havermout waar je 's ochtends enthousiast van wordt! Waarom wachten? Maak het vanavond en geniet thuis of onderweg.
INGREDIЁNTEN
  • Brood & Granen
  • Fruit
VOOR DIT RECEPT GEBRUIKEN WIJ HET LIEFST
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

Ingrediënten voor de havermout:
  • 120g havermout
  • 375 ml (1 ½ cups) melk of kokosmelk
  • 125 ml (½ cup) kokend water
  • 2 eetlepels (30 g) chiazaad
  • 2 eetlepels (30 ml) honing
Ingrediënten voor de gekaramelliseerde appel:
  • 2 granny Smith-appels, geschild, zonder klokhuis, in kwartjes en grof gehakt
  • 50 g boter
  • 2 eetlepels (30 ml) honing
  • Bereidingswijze

  • 1
    Om de havermout te maken, meng je alle ingrediënten en verdeel je ze over jouw Le Creuset On The Go Le Creuset Lunchbekers. Doe de deksel er op plaats een nacht in de koelkast.
  • 2
    Doe de boter en honing de volgende dag in een kleine steelpan en laat de boter smelten. Als het mengsel begint te schuimen, voeg de appels toe. Roer de appels door het boter-honingmengsel om te ze bedekken, tot de appels goud en gelijkmatig gekarameliseerd zijn.
  • 3
    Verdeel de havermout over 2-4 lunchbekers. Bedek de havermout met de gekarameliseerde appels en bestrooi met gemengde zaden.