
Perfect als bijgerecht bij gebraden vlees of als topping op fajitas. Kleurrijke paprika's en rode uien komen nog beter tot hun recht als ze op de grill worden bereid. De perforaties op de vierkante BBQ Outdoor Grillmand zorgen ervoor dat je de gerookte smaak van een open vuur krijgt zonder dunne groenten onder roosters te verliezen. Probeer eens een mix van oranje, rode en gele paprika's, maar je kunt ook om een combinatie van zoete of pittige paprika's gebruiken.
VOOR DIT RECEPT GEBRUIKEN WIJ HET LIEFST
Ingrediёnten
Bereidingswijze
Ingrediёnten
- 1 rode ui, geschild en in plakjes gesneden
- 1 gele paprika, zaadjes verwijderd en in brede reepjes gesneden
- 1 rode paprika, zaadjes verwijderd en in brede reepjes gesneden
- 1 oranje paprika, zaadjes verwijderd en in brede reepjes gesneden
- Olijfolie
- 1 tl chilipoeder
- Zout
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm de grill tot 260 °C.
-
2Meng de uien en paprika's in een grote mengkom. Besprenkel de groenten met voldoende olijfolie om ze licht te bedekken en breng ze op smaak met chilipoeder en zout.
-
3Plaats ondertussen een grillmand op de grill en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Voeg de paprika's en uien toe en gril ze tot ze aan alle kanten zacht en zwartgeblakerd zijn. Roer af en toe, ongeveer 8 minuten.