Recettes

Découvrir
Faites plaisir à vos papilles avec nos savoureuses recettes du monde entier.
Recettes
407 results
FILTRER
Ingrédient principal
Nutrition et mode de vie
Cuisine
Niveau
Temps de cuisson
Taille des portions
Parfait pour
Occasion
Image without a name
RECETTE
Brioche alsacienne aux 3 coulis
A wonderful light and fluffy treat, these dough balls are sweet and soft with a rich and buttery honey almond crust.
J'AI BESOIN DE
Saucier en Fonte Émaillée Couronne Enchantée
Image without a name
RECETTE
Risotto au vin rouge
A wonderful festive risotto, a much loved classic, perfect for serving from the pan to the table.
J'AI BESOIN DE
Cocotte ronde en fonte émaillée
Image without a name
RECETTE
Honeycomb, caramel salé à la vanille et copeaux de chocolat
L'honeycomb, littéralement nid d'abeilles, est une confiserie anglo-saxonne légère et sucrée à la texture croustillante et alvéolée.
J'AI BESOIN DE
Plaque à pâtisserie
Image without a name
RECETTE
Soupe de tomates au maquereau frit et pesto
This soup is made by roasting sweet ripe tomatoes with garlic, thyme and olive oil. The resulting purée is incredibly delicious and can be bottled for the colder winter months.
Image without a name
RECETTE
Ragoût de céleri-rave braisé avec haricots blancs, pâtes orzo, et poireaux
Malgré son aspect noueux, le céleri-rave est un légume populaire et délicieux, très polyvalent et facile à cuisiner. Dans ce merveilleux ragoût d'automne, à la texture très agréable..
Image without a name
RECETTE
Fondant Chocolat et Caramel au Beurre Salé
Classic but always adored, chocolate fondant is often an impressive dessert because of its warm and melting centre.
J'AI BESOIN DE
Set de 2 ramequins en céramique
Image without a name
RECETTE
Mac 'n' Cheese au crabe
Fresh brown crab is one of my all-time favourite things to eat, although I tend to save it for special occasions, that way it remains a proper treat.
Image without a name
RECETTE
Tarte feuilletée aux pommes Bramley, citron et thym
This tart is sensational served warm from the oven with double cream but can be equally delicious for breakfast the next morning with a nice hot cup of coffee.
J'AI BESOIN DE
Plat à Rôtir Carré Anti-Adhérent Les Forgées
Image without a name
RECETTE
Gâteau marbré au caramel avec ganache au chocolat
The salted caramel replaces the vanilla, giving it a sweeter but more intense caramel flavour. Topped with a simple chocolate ganache it is perfect for Goûté (4pm snack time in France).
Image without a name
RECETTE
Clafoutis poires et chocolat avec coulis de caramel
The purpose of a clafoutis is to highlight a delicious fruit. This clafoutis does just that, as well as being chocolatey to enhance the sweet pear flavour. We make clafoutis all day long at home. It is such a simplistic cake, easily made with basic pantry ingredients.