SS53202
SS53202
5 out of 5 Customer Rating
Steelpan in RVS met Deksel
Wijzigen
€ 145,00
Prijs incl. btw
Deze 3-laags sauspan van RVS tilt uw dagelijkse kookkunsten naar een nieuw niveau. Een genot om te gebruiken: hij verwarmt snel, zodat u zelfs als u haast hebt groenten, rijst en pasta kunt koken. De nauwsluitende deksel houdt vocht, smaak en voedingsstoffen vast. Deze pan zorgt ervoor dat het bereiden van uw favoriete recepten een fluitje van een cent is, van verse tomatensaus tot romige bechamelsaus.
Eigenschappen
  • Een helpende hand: Dankzij de hulpgreep is hij eenvoudig op te tillen en te verplaatsen van uw kookplaat naar de oven of tafel.

  • Schenken met precisie: een praktische rand zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt schenken.

  • 3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons 3-Laags roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

RVS

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

96200914001000

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
1.4 L
Lengte:
33.2 cm
Breedte:
16 cm
Hoogte:
13.1 cm
Diepte:
9.3 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.