ES54102
ES54102

Koekenpan Laag RVS Signature met Anti-Aanbaklaag

5 out of 5 Customer Rating
Koekenpan Laag RVS Signature met Anti-Aanbaklaag
Wijzigen
  • Selecteer de gewenste afmeting
€ 165,00 - € 239,00
Prijs incl. btw
Deze ondiepe koekenpan is gemaakt van glanzend rvs en heeft een speciale drielaagse constructie. Hij warmt snel op en verdeelt de warmte gelijkmatig. Ideaal om elke dag mee te koken, dus. Dankzij de anti-aanbaklaag gaat roeren en omdraaien heel makkelijk en maakt u hem zó weer schoon.
Eigenschappen
  • 3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons Signature roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en kan gebruikt worden bij temperaturen tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

RVS

Garantie

Levenslange garantie

SKU

ES54102

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

Laat het product, wanneer deze heet is, op een hittebestendig oppervlak rusten.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Om schade aan het oppervlak te beschermen en te voorkomen, alleen gebruiken op lage en middelhoge hitte. Gebruik dit product nooit op hoge temperaturen.

Schoonmaken

Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.

Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. In geval van aangebakken voedsel, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het product op de gebruikelijke manier reinigt.

Om de levensduur van het anti-aanbakoppervlak te verlengen en duurzame prestaties te garanderen, raden we aan de handen te wassen in heet water met zeep. Langdurig gebruik van de vaatwasser kan schade aan het antiaanbakoppervlak veroorzaken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.