- Vlees
Ingrediёnten
- 300 g rundsfilet (Biologisch)
- 2 el sojasaus
- 2 el graanmosterd
- 50 g kappertjes, uitgelekt
- 4 kleine eigelen
- Parmezaanse kaas, fijn geraspt
- Aioli
- Citroenolie
- Microkruiden
- Geroosterde ciabatta of ciabattachips
- Krokante boerenkool of tempurabrandnetels
-
Bereidingswijze
-
1Snij met een scherp mes de ossenhaas in blokjes van 1 cm. Doe ze in een kom met de sojasaus, de graanmosterd en de kappertjes en spatel zachtjes door elkaar. Dek af en zet in de koelkast.
-
2Vul vier Le Creuset Mini kommetjes van de Botanique Collection met de gesneden ossenhaas. Werk af met een eigeel en een lepeltje aioli.
-
3Druppel er wat citroenolijfolie over en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. Werk af met microkruiden en serveer met geroosterde ciabatta. Voor wat extra crunch, serveer met tempurabrandnetels en boerenkoolchips.