Ingrediёnten
- 40 ml bruiswater, mousserende wijn of prosecco
- 20 ml Blue Curaçao
- 80 ml sinaasappelsap
- 40 ml Malibu kokosrum
- 40 ml grenadine
- Crushed ijs of ijsblokjes
- Citroen- of sinaasappelschijfjes om af te werken
- Cocktail-lepel
-
Bereidingswijze
-
1Kleur de mousserende wijn met Blue Curaçao, roer even en reserveer.
-
2Meng het ananas- of sinaasappelsap met de Malibu kokosrum.
-
3Vul een groot glas met ijsblokjes en giet het sap erin.
-
4Giet voorzichtig de grenadinesiroop in het glas met behulp van de cocktail-lepel. Aangezien de siroop zwaarder is dan het sap, zinkt het naar de bodem.
-
5Voor de laatste kleurlaag, giet voorzichtig de Blue Curaçaomix op de lepel in het glas.
-
6Werk af met een schijfje citroen of een sinaasappelkrul en dien meteen op.