SS53085
SS53085
Nieuw

Kookpan Essential in 3-ply RVS

5 out of 5 Customer Rating
Kookpan Essential in 3-ply RVS
€ 159,00
Prijs incl. btw
16 cm Wijzigen
€ 159,00
Prijs incl. btw
Til al je favoriete recepten naar een hoger niveau, van verse tomatensaus tot romige bechamel met de Essential 3-laagse roestvrijstalen sauspan. Met uitstekende warmtegeleiding warmt het snel en gelijkmatig op, zodat u in een oogwenk pap kunt bereiden of eieren kunt koken voor die snelle ochtenden.
Eigenschappen
  • Beste in zijn klasse: onze producten zijn gemaakt van de beste materialen in faciliteiten over de hele wereld, waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd die u verwacht van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons 3-Ply roestvrijstalen kookgerei is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

RVS

Vervaardigd in

India

Garantie

Levenslange garantie

SKU

53085160010000

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Lengte:
34.9 cm
Breedte:
18.4 cm
Hoogte:
13.3 cm
Diepte:
9.5 cm
Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van je nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product in warm zeepsop; spoel het vervolgens af en droog het grondig af.

Wanneer u voor het eerst bakt, voeg dan groente- of maïsolie toe zodat de basis bedekt is. Verwarm vervolgens de olie voorzichtig en draai het product om de binnenwanden te bedekken. Haal het uit het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met papieren handdoeken.

Koken

Blijf beschermd - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van iets heets.

We raden aan om siliconen gereedschap van Le Creuset of houten/hittebestendige plastic gereedschappen te gebruiken. Metalen keukengerei mag voorzichtig worden gebruikt, maar mag niet hard worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt, omdat dit schade kan veroorzaken

Gebruik het product op de kookring van de meest geschikte maat - het maakt uw voedsel gelijkmatiger en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en zijkanten. Dit is vooral belangrijk bij inductiekookplaten: als u de ring van het verkeerde formaat gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet ‘herkent’.

Koken op middelhoog of laag vuur levert de beste resultaten op, zelfs bij bakken en dichtschroeien. Laat het product geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakend eten dat gelijkmatig wordt bereid. Als u toch een hogere warmte moet gebruiken, verlaag dan de instelling zodra de gewenste warmte is bereikt.

Voor vetvrij koken verwarmt u uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur. Ga dan verder en voeg uw eten toe. Laat het product niet onbeheerd achter en laat het droge antiaanbakoppervlak niet oververhit raken. Dit kan schade veroorzaken.

Vermijd bij het koken met een inductiekookplaat het gebruik van de 'boost'-functie, omdat deze alleen mag worden gebruikt voor het snel verwarmen van grote hoeveelheden water.

Als u zout gebruikt, giet het dan niet rechtstreeks op het roestvrijstalen oppervlak. Voeg het toe aan hete kookvloeistof of voedsel om schade te voorkomen.

Voor het beste resultaat plaatst u uw product op een plank of rek. Plaats uw product nooit op de vloer van uw oven – het kan de kooktemperatuur verhogen, wat leidt tot sneller, ongecontroleerd koken, wat schade kan veroorzaken.

Laat bij gebruik onder de grill altijd een ruimte van ten minste 5 cm (2 inch) tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Koel het product altijd een paar minuten voordat u het reinigt. Dompel het niet onder in of vul het niet met koud water wanneer hete, overmatige veranderingen in de oppervlaktetemperatuur het product kunnen beschadigen.

Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.