Gemaskeerde peren

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld Gemiddeld
Gemaskeerde peren
INGREDIЁNTEN
  • Fruit
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 2 eieren
  • 50 g neutrale olie
  • 25 + 50 g agavesiroop
  • 25 g haverzemelen
  • 75 g amandelpoeder
  • 4 peren
  • Een beetje amandelschilfers
  • Bereidingswijze

  • 1
    Schil de peren en hol ze voorzichtig uit langs de onderzijde om de punt en het steeltje te behouden. Pocheer ze 15 minuten in 1 liter water aangelengd met 25g agavesiroop
  • 2
    Mix de eieren met 50 g agavesiroop. Voeg de haverzemelen en het amandelschaafsel toe. Voeg de olie toe en meng.
  • 3
    Giet over in een sterschaaltje tot het voor 1/3 gevuld is.
  • 4
    Zet de peren in het schaaltje en voeg enkele amandelschilfers toe.
  • 5
    Laat de oven voorwarmen op 150°C en bak gedurende 25 minuten.