- Fruit
Ingrediёnten
- 3 cl gekruide rum
- 3 cl kokoscrème
- 3 cl Blue Curaçao
- 6 cl ananassap van gegrilde ananas, zie tip
- Crushed ijs
- Houten prikkers, gegrilde ananasstukken en naar keuze Maraschinokersen of aardbeien
-
Bereidingswijze
-
1Meng alle ingrediënten met het crushed ijs in een shaker.
-
2Voeg enkele verse ijsblokjes toe en zeef het drankje in het glas.
-
3Rijg de ananasstukken en de aardbeien op prikkers en plaats ze in een glas.
-
4Voor het sap, schil de ananas, snij ze in schijven van 2 cm dik en bestrijk ze met neutrale olie. Grill de ananasschijven even aan beide zijden in een hete grillpan. Bestrooi ze na het omdraaien met suiker en leg ze op een schotel. Door de suiker komt het sap vrij. Om af te werken, snij enkele kleine stukjes af en reserveer, doe de rest van de ananas in de sapcentrifuge.