- Brood & Granen
Ingrediёnten
- 40g havermout
- 160 ml kokosmelk (bewaar 1 eetlepel om er bovenop te serveren)
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 40 g verse frambozen
- Zest van een halve citroen
- 10 g geroosterde kokosschaafsel om te garneren
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm de oven voor op 180°C/160°C hete lucht/gas op stand 5.
-
2Voeg de haver, kokosmelk, kaneel en 25g frambozen toe aan een Le Creuset Mini-Stoofpan en dek af met het deksel. Zet in de oven en bak 15 minuten.
-
3Garneer de baked oats met verse citroenzest, frambozen, kokosschaafsel en een eetlepel kokosmelk. Geniet meteen van de baked oats of dek de Mini-Braad-/Stoofpan af met het dekseltje en laat maximaal 10 minuten staan, zo blijft de havermout warm blijven voor het serveren.