
Begin de ochtend goed met deze heerlijke havermout baked oats, gebakken in onze Mini-Stoofpannen. De toppings kunnen natuurlijk aangepast worden naar voorkeur.
INGREDIЁNTEN
- Brood & Granen
Ingrediёnten
Bereidingswijze
Ingrediёnten
- 40g havermout
- 160 ml kokosmelk (bewaar 1 eetlepel om er bovenop te serveren)
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 40 g verse frambozen
- Zest van een halve citroen
- 10 g geroosterde kokosschaafsel om te garneren
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm de oven voor op 180°C/160°C hete lucht/gas op stand 5.
-
2Voeg de haver, kokosmelk, kaneel en 25g frambozen toe aan een Le Creuset Mini-Stoofpan en dek af met het deksel. Zet in de oven en bak 15 minuten.
-
3Garneer de baked oats met verse citroenzest, frambozen, kokosschaafsel en een eetlepel kokosmelk. Geniet meteen van de baked oats of dek de Mini-Braad-/Stoofpan af met het dekseltje en laat maximaal 10 minuten staan, zo blijft de havermout warm blijven voor het serveren.
Tip van de Chef
Bespaar energie door 4 tot 6 Mini-Braadpannetjes tegelijk te bakken en deze te bewaren in de koelkast. Warm de baked oats op in de magnetron voor een paar minuten op een hoge stand voor een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
