Hoe de anti-aanbaklaag gebruiken
Onovertroffen prestaties
De collectie biedt superieure resultaten en dagelijks gebruiksgemak. Deze keukenbenodigdheden, die zijn vervaardigd volgens onze legendarische standaarden, zijn niet alleen uitzonderlijk veerkrachtig – ze zijn ook uitzonderlijk veelzijdig.
Hard geanodiseerd gesmeed aluminium is een goede warmtegeleider en verspreidt de warmte gelijkmatig over de pan. Daarom is dit het perfecte materiaal om te koken zonder oververhitte plekken voor perfecte, gelijkmatige resultaten.
Ontdek het assortiment
Snel en eenvoudig koken
Belangrijkste voordelen:
Nr. 1: Stevige 3-laagse anti-aanbaklaag
Nr. 2: Geharde 6-laagse constructie
Nr. 3: Veelzijdig
Nr. 4: Handgrepen
Nr. 5: Geschikt voor alle kookplaten
Nr. 6: Vetarm koken
Nr. 7: Compromisloze garantie
Kook met vertrouwen
Kooktips voor kookgerei met anti-aanbaklaag
Nr. 1:
Nr. 2:
Nr. 3:
Nr. 4:
Nr. 5:
Uw kookgerei met anti-aanbaklaag onderhouden
Hulpmiddelen die u kunt gebruiken:
Metalen hulpmiddelen, lepels of ballongardes kunnen voorzichtig gebruikt worden. Messen, keukengerei met scherpe randen, kloppers of blenders mogen echter niet worden gebruikt op de anti-aanbaklaag.
Reinigen:
Hoewel ze in de vaatwasser kunnen, raden we aan om ze met de hand af te wassen om de levensduur van het anti-aanbakoppervlak te verlengen en de kookprestaties te verbeteren.