Image without a name
MAAK KENNIS MET

De Broodpan

Geniet thuis van resultaten van bakkerijkwaliteit met onze nieuwe gietijzeren Broodpan.
BESTEL NU
 

Een hoger niveau van heerlijk en handig

Het koepelvormige deksel van de Broodpan houdt stoom vast en laat deze circuleren zodat de inhoud maximaal rijst en heerlijk smaakt. De compacte bodem zorgt voor een gelijkmatig bruin kleurtje en een goudbruin, knapperig korstje. Met een eenvoudig te reinigen matzwart geëmailleerde binnenkant en ergonomische knoppen en handgrepen bakt u thuis met de Broodpan van Le Creuset als een ware expert. Daarnaast is deze speciaal ontwikkelde vorm gemaakt van ons legendarische gietijzer voor superieure warmteverdeling en ontworpen voor resultaten van bakkerijkwaliteit.
 

Overheerlijk gebakken brood, iedere keer opnieuw

De Broodpan is geschikt voor alle kookplaten en ovenbestendig tot 260 °C, en is een must voor enthousiaste bakkers
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
€ 279,00
Shop nu
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
€ 279,00
Shop nu

Stap voor stap met de Broodpan

Of u nu de voorkeur geeft aan een zoet of hartig brood, de mogelijkheden zijn eindeloos met onze gebruiksvriendelijke Broodpan. In slechts een paar stappen zet u een vers gebakken, zelfgemaakt brood op tafel.
Image without a name

Stap 1

Bereid uw deeg voor: Laat rijzen (noodzakelijke tijd verschilt per recept).
Image without a name

Stap 2

Bestrijk de bodem en de randen van de Broodpan met boter, indien aangegeven in het recept.
Image without a name

Stap 3

Plaats het deeg op de bodem en bak in een voorverwarmde oven.
Image without a name

Stap 4

Haal het brood zodra het is gebakken uit de Broodpan en bewonder uw meesterwerk, voorzien van ons keurmerk met drie ringen.

Doe inspiratie op voor uw volgende broodbakproject

Bekijk diverse broden die kunnen worden geperfectioneerd in de gietijzeren Broodpan. En geniet vervolgens op ieder moment van de dag van een warme, verse snee brood!

Een icoon van culinaire perfectie

Til uw bakkunsten naar een hoger niveau met de Broodpan van Le Creuset, die speciaal is geoptimaliseerd voor brood. De compacte bodem heeft verhoogde binnenranden voor een gelijkmatig bruin kleurtje en maakt bakpapier overbodig. De bodem markeert het brood ook met onze kenmerkende drie ringen, wat de onthulling van uw meesterwerk extra cachet geeft.

Bakken op uw best

Ontdek een selectie van de beste hulpmiddelen en accessoires om brood te bakken met Le Creuset.